Jag ser er allt. Men det är sällan man (jag generaliserar, och inkluderar mig själv) tar sig tiden att kommentera när man läser på bloggar (om det inte är någonting som gör en förbannad). Därför vet den som skriver (nu menar jag mig själv, bara) sällan om det som skrivs är till någon nytta, glädje eller förargelse för någon annan. Givetvis går det att gissa lite lätt, utifrån besöksstatistiken. Ändå är detta det enklaste sättet:
Charlotte sa…

Jag blev så glad när jag såg att du var tillbaka i bloggen igen! Att följa ditt skrivande ger mig mer inspiration än du kan ana; du är en boost för oss med manus i byrålådan! 🙂

Så tack snälla för att du börjat blogga igen och låter mig följa med på din resa! 🙂

Kommentera mera. Bli mitt sceni: en grupp människor som skapar tillsammans, byter åsikter, diskuterar och frågar och svarar. Jag är inte farlig eller märkvärdig på något sätt, och era ord är mycket värda för mig.

Följ och gilla: