Blog updates

Latest news & updates
Skrivande, Vita Tigern

Renskriver synopsis till bok två

3 februari, 2015

… och med detta menas:

  • utförliga kapitel, med allt som ska hända i dem uppstagat
  • renskrivning av tillkommande punkter och anteckningar
  • infogning av dessa i befintligt dokument
Så att det ”bara” är att sätta sig och börja skriva 2 mars, direkt efter min ledighet. Bra, va? 
Ett särskilt inlägg om hur jag skriver synopsis kommer! Var så säkra.

Retropunk är ett slags hopplock av den ur scifi förgrenade genren steampunk, och retrostilen från 40- och 50-talen. Jag började skriva på min duett för unga vuxna den 21 augusti 2014. Vill ni läsa ikapp er kan ni klicka här, då dyker alla retropunk-inlägg upp. Ni kan också kika på videoserien ”Boken blir till” under SKRIVFABRIK/Mitt skriv, där tredje och avslutande delen ligger uppe nu!

Följ och gilla:

Write a Comment