Jag är outmanat proffs på att bunta ihop stora beslut till en och samma tidsperiod. Från början av semestern har det varit nonstop kluring på saker som var vi ska bo, hur vi ska bo, vad jag ska dagjobba med, när vi ska föröka oss, vad vi gör med sommarhuset i Mellbystrand, om jag orkar med Vita Tigern ännu en runda (det gör jag tydligen) och så vidare. De stora tankarnas tid – jag har fastnat i den. 
Och bloggen är ett slags restprodukt av nåt annat, inte det primära. Just precis nu är fullt fokus på en major omarbetning from warmest place in hell av Vita Tigern och jag har inga ord över efter varje dags session. Därför är här tyst. Men när jag är klar? Då jävlar. 
Så håll kvar i mig, okej? Och kolla på min insta under tiden. Jag tror böckerna jag skriver på nu kommer vara nåt alldeles särskilt. Jag menar, retropunk? Bara ordet
Inspo: Simon Stålenhag, the man
Följ och gilla: