Jag bara råkade

... skriva lite rymdskräck idag, i väntan på förlagets första redigeringsrunda. Och jäklar vad det känns i hela kroppen. Detta kan ju också bli storslaget, helt klart.

Nu mår man.

Kommentarer

Skriviver sa…
Haha, det låter underbart! (Och förstås, storslaget)
Christin sa…
;) det ÄR underbart! Men rasande snabbt; boken blir verkligen inte tjock. Undrar om jag gör nåt fel eller om den inte är menad som längre ...
Skriviver sa…
Alltså, olika berättelser passar ju i olika format, och det är på något sätt svårt att tänka sig att du gör något fel :) Jag tror den ska vara en tunn bok. Jag älskar tunna böcker (tjocka också förstås) och ärligt talat finns det inte tillräckligt måna av den tunna sorten. Jag vet inte var det beror på.
Christin sa…
Göllig du är! Och ja, tunna böcker har väl sin poäng. Vi får se vad jag slutar på ...