Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

Jag + Stadsbibblan = sant

11 augusti, 2015
Jag brukar sitta hemma och skriva, då jag störs extremt lätt av ljud. Men så skulle Pelle plugga, och vi snackade ihop oss om att sitta någonstans i stan tillsammans, och det blev Göteborgs Stadsbibliotek idag klockan 10. Och vilken dag! Bästa skrivdagen ever! Alltså, ungefär samma mängd text som under en hemmaarbetsdag men med ett underbart pirr i kroppen, och efteråt god energi (inte helt dränerad); this is the shit! Såhär ska jag göra! I morgon igen!
Annars händer det här; igår blev jag uppringd av en potentiell arbetsplats, en vuxenarbetsplats. Verkar mycket spännande, intressant och lovande, vi ska höras igen på fredag. Och i helgen plockade jag och maken svamp. Japp, sopparna har kommit. Åtminstone enligt GP. Vilket fick oss att åka ut. Men vi hittade bara två, resten blygsamma kantareller. 
Tystnaden i skogen, lugnet; det var underbart. Det gjorde susen. Jag smög runt bland tallarna och såg mest ut såhär:
Följ och gilla:

Write a Comment