Blog updates

Latest news & updates
Skrivande, Vita Tigern

”Sida 90”

22 september, 2015

Bah. Jag är alltså där. Därför trasslar jag fast bland meningarna, därför upprepar jag mig. Jag är på ”sida 90”. Som betyder att alla karaktärer och miljöer är presenterade, alla intriger utlagda, och storyn ska in i nåt slags andra andning. Snabbare, tätare, uppåt. Det händer liksom varje gång. Och det krävs en rejäl kraftansträngning för att komma vidare. Det räcker inte med en normal skrivdag och kaffe. Jag tror jag måste köra natt.
Så jag kör natt.
Hej på er.

Följ och gilla:

4 comments

  1. Haha, ja! Det kan behövas … 😛

  2. Oj, seriöst? Natt? Du är verkligen hård mot dig själv. Hoppas du kommer igenom det där sega snart i alla fall, natt eller dag. You can do it!

  3. Ja.. det har du rätt i. Jag är lite hård mot mig själv. Och det blev inte natt den här gången. Jag får försöka i morgon istället, hemma 🙂 och hoppas där är lugnt och tyst då.

Write a Comment