Jag = 4 år gammal idag!


Som författare, that is! Helt missat det här. Tur man har Facebook som påminner och en blogg att gräva i.
Alltså, för 4 år sen ringde Gilla Böcker och sa att de ville ge ut min debutbok Kaninhjärta. Det har varit, och är ännu, en sjujäklars resa. Som jag längtar tills jag håller min nya bok i handen. Som jag längtar tills jag är här igen:

Mer Kaninhjärta-inlägg hittar ni bland etiketterna här till höger.

Du kanske också vill läsa:

Allting

Facebook under lupp

4 kommentarer

 • Libertin
  6 oktober, 2015 at 23:22

  Åh! Men du, grattis på födelsedagen! Vilken grej!

 • Chriss
  7 oktober, 2015 at 11:32

  Åh, vad roligt, grattis!

  Jag minns faktiskt fortfarande hur jag läste korr på Kaninhjärta (tror det var bland det sista jag gjorde på min praktik hos Gilla) och hur jag satt med tårar i ögonen när jag läste sista meningen :')

 • Christin
  7 oktober, 2015 at 19:21

  Libertin – tack! Det är verkligen en grej! 😉

 • Christin
  7 oktober, 2015 at 19:21

  Chriss – söta du 😉 och det var inte meningen att göra nån ledsen … haha.

LEAVE A COMMENT

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har Christin släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Christin är bostatt i Göteborg med sin familj och arbetar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow

Instagram

#louisehallin
Instagram
www.christinljungqvist.se
(länk i bio)
Instagram
#10yearchallenge
Instagram

Kategori