Blog updates

Latest news & updates
Författarskap, Förlag, Kaninhjärta

Jag = 4 år gammal idag!

6 oktober, 2015

Som författare, that is! Helt missat det här. Tur man har Facebook som påminner och en blogg att gräva i.
Alltså, för 4 år sen ringde Gilla Böcker och sa att de ville ge ut min debutbok Kaninhjärta. Det har varit, och är ännu, en sjujäklars resa. Som jag längtar tills jag håller min nya bok i handen. Som jag längtar tills jag är här igen:

Mer Kaninhjärta-inlägg hittar ni bland etiketterna här till höger.

Följ och gilla:

4 comments

  1. Åh! Men du, grattis på födelsedagen! Vilken grej!

  2. Åh, vad roligt, grattis!

    Jag minns faktiskt fortfarande hur jag läste korr på Kaninhjärta (tror det var bland det sista jag gjorde på min praktik hos Gilla) och hur jag satt med tårar i ögonen när jag läste sista meningen :')

  3. Libertin – tack! Det är verkligen en grej! 😉

  4. Chriss – söta du 😉 och det var inte meningen att göra nån ledsen … haha.

Write a Comment