Blog updates

Latest news & updates
Författarskap, Läsare

Jag vill starta podd

5 oktober, 2015

men jag fokuserar all min energi på ett enda projekt just nu, som ni vet. Jag har dock en rätt bra idé. Och jag undrar: har nån av er som läser här inne erfarenhet av podd-inspelning? Har ni fått många lyssnare? Tycker ni det är värt slitet? Är det slit? Lyssnar ni på poddar? Tycker ni om det?

Och så vidare. Rätt och slätt: ska jag starta podd eller inte?
Jag vet att jag i slutänden äger svaret. Det vore dock kul att få nån annans input.

Följ och gilla:

9 comments

 1. Jag är urdålig på att lyssna på poddar, men gillar att lyssna på skrivarpoddar. Så om du har tänkt snacka skriv tror jag att det finns ett sug för det, tänk hur bra det går för till exempel tidningen Skriva. Om själva klippandet etc kan jag inte säga så mycket. Har jobbat mycket på radio och skulle väl antagligen själv tycka att det är rätt enkelt att klippa ihop en podd, men det beror säkert på hur du tänkt lägga upp det. Heja heja säger jag!

 2. Go for it!
  Jag lyssnar på Anja och Julias podcast, den är fantastisk.

 3. Jag lurar på en poddidén men har inte funnit att tiden finns. Tid finns ju å andra sidan aldrig … utan får prioriteras fram. Jag kan inte den tekniska biten så om någon svarar på den frågan ska även jag läsa med stort intresse 🙂 Jag lyssnar till en podd och det är Författarpodden.

 4. Michaela – jag ska prata om skriv, absolut! Ur ett visst perspektiv … och det rent tekniska brukar jag fixa. Det är mer vad för slags gadgets man ska ha. Jag tror jag har en person att fråga. Men som jag förstått det funkar inte mobilens mikrofon, ljudet blir för dåligt.

 5. Libertin – kul att du peppar! 🙂

 6. AC – ja, visst är man sugen? Det är så himla kul att prata, liksom. Om skriv och tankar och idéer och kreativitet. Om jag startar podd ska jag skriva ett inlägg om det tekniska, lovar!
  Författarpodden ja. Av Frida Skybäck och nån mer?

 7. Och Agnes Hellström! Min eventuella podd handlar inte om skrivande utan om något HELT annat. Även jag brukar lösa de tekniska bitarna men skulle gärna ta ett tips om okej utrustning, som inte är för dyr.

 8. AC – yes! Jag återkopplar när jag hört mig för lite grann 🙂

 9. Kör! Älskar poddar. Har du lyssnat på Writing excuses? Tycker den är suverän: kort, rapp, rolig och smart.

Write a Comment