Blog updates

Latest news & updates
Läsare, Vita Tigern

Vi renoverar

15 oktober, 2015

Därav tystnaden. Jag skriver knappt nåt men det jag hinner bland papp, plast och spackelspadar blir faktiskt lysande. Så det är gott. Och så ska det fortsätta tills 26 oktober. Men det dyker nog upp ett och annat pip här också. Jag glömmer er inte. Faktiskt tänker jag på er, boken och det som komma skall hela tiden, medan jag drar penseln längsmed lister och slipar bort skarvar.
Gott är det, att jobba med kroppen. Riktigt gott. 
Hej så länge!
Följ och gilla:

2 comments

  1. Hoppas att renovering och skrivande går bra?!
    själv filar jag på min nya bokidé.

  2. Renoveringen går fint! Vi sliter verkligen som djur … där är vi lika, mannen och jag 🙂 och skrivandet går också fint. Men det vore bra att få lite mer tid på dagarna känner jag. Längtar till dagen då jag trycker på SKICKA och manuset fladdrar iväg till förlaget.

Write a Comment