Blog updates

Latest news & updates
Författarskap, Vita Tigern

Sjätte illustrationen

25 november, 2015
Fanny, tjejen på fotografiet från 2000-talet. Hittad i en övergiven husruin i Kransområde Väst. Jag tänkte jag skulle göra en Stephen King med den här. För ni ser väl? Att det är jag?
Följ och gilla:

2 comments

  1. Tänkte just kommentera att "Linnea" var ruskigt lik dig när jag läste att du även skrivit det. Fint självporträtt! Gillar den här miniserien med illustrationer (och tror att jag kommer gilla den ännu mer när jag läser boken och går tillbaka och tittar).

    Kram Amanda!

  2. Tack för din kommentar! Och roligt att du gillar! Ja, som sagt vill förlaget inte ha med illustrationerna tyvärr, men det kan ju bli nåt av dem ändå. Kanske en egenutgåva, eller en "special edition"? 😛

Write a Comment