Blog updates

Latest news & updates
Förlag, Vita Tigern

Förlaget sa ja

16 februari, 2016
… så jag förbereder mig såhär, med ett par färdglasögon. And I suggest you do to.
Inga detaljer är klara än. Vi skriver papper 11 mars, då jag far upp till Stockholm för förlagsmöte och lunch. Men efter det kan jag berätta allt för er! Som vad det blev för förlag till slut, när vi planerar släpp, och kanske lite mer. 
Och så klart: HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Följ och gilla:

11 comments

 1. Åh!! GRATTIS! Så himla kul! 🙂

 2. Ja! Så himla kul att jag nästan smäller av! 🙂

 3. Spännande, stort grattis!

 4. Men åh, måste jag vänta ända till 11 mars på att få veta mer?! Jag som är så nyfiken!! Och grattis förstås! 🙂

 5. Läsresan – tack! Och absolut spännande! 🙂

 6. Anna – jag vet … det är tråkigt för mig också, att inte kunna berätta allt än 🙂 och tack!!

 7. Grattis, så roligt! Jag ser med stort intresse fram mot boken!

 8. Vad kul! Vad har du skrivit? Vilken resa du ska göra nu. Så himla spännande!
  Grattis och lycka till!

 9. Vad kul! Vad har du skrivit? Vilken resa du ska göra nu. Så himla spännande!
  Grattis och lycka till!

 10. Agneta – tack! Och roligt att du är pepp! 🙂

 11. Anna Helg. – jag har skrivit en ungdomsbok inom genren gaspunk, som utspelar sig 300 år från nu ungefär och handlar om en nedrans massa saker. Det står mer under etiketten Vita tigern och under Skriv/Mitt skriv. Ja, resan fortsätter. Nu börjar det riktigt roliga 🙂

Write a Comment