Blog updates

Latest news & updates
Funderingar & tips

Tyvärr i ett sketland

11 februari, 2016

… men kolla in den här steampunk-baren i Rumänien?! Vi har bara en steampunk-bar i Göteborg, en, och den har jag varit på nu. Det behövs fler. Luriga, temabeständiga barer med små lönndörrar till nya rum och massor av knäppa drinkar. Ett ställe att bli salongsberusad och tappa bort sig lite på. Jag är så trött på mainstream, aveny-krogarna har verkligen inte fattat nåt, jag menar titta:

2

8

21

Fantastiskt.

Följ och gilla:

2 comments

  1. Åh, det ser ju supercoolt ut! Nu önskar jag plötsligt att jag bodde i Rumänien… 🙂 Undrar om Malmö har ngn steampunkbar? Måste kollas upp!!!

  2. Ja, eller hur? Men Rumänien … usch, jag tänker på illa behandlade barnhemsbarn, romer och en regering som skiter i att göra rätt för sig. Men coola barer kan de minsann få fram. Vi får hoppas Göteborg skärper sig på den fronten, och Malmö! 🙂

Write a Comment