En massa tips jag ådragit mig det senaste, både jag-relaterat som bebisrelaterat. Varsågoda!

  • Bananschampo+balsam från Body Shop – de enda som funkar på mitt frissiga hår, gör det lugnt, mjukt och fint, och INTE statiskt.


 

  • Om ni vill ha en bebissäng från Ikea där man kan ta bort ena sidan och ställa den mot föräldrarnas säng? Funkar Hensvik, exempelvis. Längst ner finns två skruv att skruva i, men istället för att även skruva i de två översta svänger du in sidan under sängen och fäster den i motsatt sidas nedersta ribba med ett vitt spännband. På så sätt hålls den öppna sidan ihop, samtidigt som den är öppen. Cred till maken som var så finurlig!

  • Yoga är bra. Alltså jättebra. Särskilt om du planerar att föda barn i ditt liv – då behöver du ha god kroppskännedom och kommit underfund med vad andning kan göra för självkänsla, kontroll över sig själv och förmågan att behålla lugnet. Yoga är träning av både huvudet och kroppen. Jag kunde bottna i yogan när jag stängde alla intryck ute – jag blundade mig genom hela födelsedagen, från dess att vi lämnade lägenheten, och andades, andades, andades. Magi. 
Följ och gilla: