Blog updates

Latest news & updates
Läsare, Vita Tigern

Är ni taggade?

1 september, 2016

I know I am. Suget efter att släppa Vita Tiger till er växer och växer, särskilt i kontrast till allt hemmamys jag utsätts för dessa tider – i skrivande stund med en liten smurf mellan brösten i käck bärsjal. Jag längtar efter att få ta offentlig plats igen, efter att utsätta mig för den där litterära pressen. Det blir ingen bokmässa för mig i år men ta mig tusan vad det ska bli mässa nästa!

Så, hur många av er är taggade då? Har jag väckt någons läslust?

Foto: Ola Kjelbye

Följ och gilla:

3 comments

  1. Jag är jättenyfiken! 🙂

  2. Åh, hurra! 🙂

  3. Jag är taggad! 🙂

    (Trots det sena svaret. Jag läser nästan alltid bloggar i mobilen nuförtiden, och då är det så bökigt att kommentera.)

    /Liv

Write a Comment