Blog updates

Latest news & updates
Årssummering, Familj & vänner

2016

30 december, 2016

… i bilder. Det har varit ett turbulent år, mycket har hänt! Och mycket fortsätter att hända. 2017 känns mer förutsägbart, åtminstone till viss del. Förhoppningsvis året då jag får pli på min ekonomi, så att vi kan köpa hus, så att vi kan ha julen nästa år. Kanske också året då jag slår brett som författare. Vi får se! Spännande grejer i vart fall.

Nyårslöfte: skaffa mig en stadig inkomst.

Gott Nytt År, kära läsare! Vi ses på andra sidan raketerna! ????

Följ och gilla:

3 comments

  1. Gott nytt (skrivar) år!

  2. Och jag går emot en ostadig inkomst 😉 Gott nytt år!

  3. Gott Nytt skrivår på dig med, Monica! 😉

    Och Ann-Charlotte – i din sits tycker jag ändå det är rätt val! Du är ju på gång! 😉

Write a Comment