Blog updates

Latest news & updates
Läsare

Frågestund!

28 februari, 2017

Är det något ni undrar över?

Man kan ju fråga mig när som helst om (nästan) vad som helst, men jag inser att det var längesen jag öppnade upp för en frågestund. Så nu gör jag det.

Skriv i kommentarsfältet. Jag svarar i ett blogginlägg om ungefär en vecka!

Följ och gilla:

5 comments

  1. Jo, jag har en fråga! Jag undrar om du någon gång innan du blev utgiven tog hjälp av en lektör och om du i så fall kan rekommendera någon?

  2. Bra fråga! Återkommer med svar inom en vecka 😉

  3. Du kan säkert ha skrivit om det eller liknande tidigare (jag har minne som en guldfisk!) men jag undrar lite om hur det kändes att byta spår helt och hållet med ny genre på den nya boken, speciellt som du inte visste hur det skulle bli med förlag osv!

    (För som jag uppfattat det brukar många etablerade författare skriva kontrakt utifrån ett synopsis eller några kapitel, sådär "in progress" när de är etablerade och håller sig till samma förlag och genre, ungefär?).

    Ser fram emot Vita Tigern så mycket! Älskar steampunk, så retropunk i Göteborg låter helt magiskt!

  4. Amanda – bra fråga!! Och rolig! Jag har inte svarat kring den förut, så det gör jag gärna.

  5. Lite sen här, men jag undrar hur du gör med språket i dina ungdomsböcker, dvs anpassar du efter en ung läsare, hur tänker du kring dialogen etc…?

Write a Comment