Blog updates

Latest news & updates
Författarskap

Lärare! Bibliotekarier! Se hit!

30 mars, 2017

Det är dags att boka mig, för jag är så, så taggad att prata om Vita Tigern, prata om skrivandet, svara på frågor, fråga tillbaka, kanske lära ut till dem som bär på ett skrivbegär! Såhär tänker jag mig upplägget för ett besök på bibliotek/skola en lektion: jag (pratar om)
➤ mina böcker
➤ varför jag skriver böcker
➤ hur jag gör när jag skriver böcker
➤ om det är som jag trodde att det skulle vara, och varför jag inte slutar fast det är jobbigt ibland
➤ läser högt
➤ svarar på frågor

Vill man att jag istället håller skrivkurs/skrivverkstad behövs halv/heldagar alternativt en vecka. Jag lär ut till alla åldrar från cirka 13 år, dock inte i samma grupper då det är svårt att tillgodose allas kunskapsnivå då.

Följ och gilla:

Write a Comment