Blog updates

Latest news & updates
Läsare, Vita Tigern

Boktävling – Vita Tigern!

10 april, 2017

Så var det äntligen dags att dela ut lite böcker även här! Man får en signerad bok, ett bokmärke och ett klistermärke. Skriv i kommentarsfältet varför just du ska vinna, om en vecka väljs 5 vinnare ut. Heja!!

Följ och gilla:

6 comments

  1. Hurra! Hmm, varför ska just jag vinna? Det är nog tredje gången jag försöker vinna ett ex nu så jag ger i alla fall inte upp 🙂 Dessutom måste jag komplettera min samling, jag äger dina tre tidigare böcker och älskar dem! Och kanske för att jag sommaren 2015 aldrig vågade ta med Kaninhjärta och få den signerad när jag såg dig på stadsbiblioteket. Jag jobbade där under 7 veckor och lyckades aldrig ta mod till mig då jag inte ville störa samt var starstruck. Ett fint litet vinstpaket med Vita tigern skulle göra mig väldigt glad!

    /Amanda, amandabacklund@live.se

  2. Jag borde vinna för att det finns två läsare i det här huset, både sonen och jag vill veta mer om Vita Tigern. Eller för att det är vår?! Eller för att jag bor i Vallda 😉

  3. Jag vill vinna för att jag så otroligt gärna vill läsa din bok efter att ha följt med resans gång. Dessutom verkar den ju så himla intressant! 🙂

  4. Så roligt med tävling! Min motivering är att jag skulle vilja komma undan reservationskön som är på "Vita tigern" på mitt skolbibliotek och retas lite med eleverna med ett eget exemplar med den värdefulla signering av författaren själv, boknörd som jag är =) Och såklart för att retas lite med min bokcirkel =)

  5. Så samlingen blir komplett, och eftersom jag har för lite bokmärken och definitivt för lite klistermärken!

  6. Åh vad roligt!

    Jag vill vinna ett ex pga 1) vill läsa om mitt älskade Göteborg, 2) vill läsa din steampunkversion av Göteborg (peppen!), 3) vill få ett coolt bokmärke (vilken bra idé att göra bokmärken!)!

Write a Comment