Fantasy för vuxna


… alltså, hur smalt är det? Jag vill gärna skriva lite mer seriös fantasy framöver, jag har massor av manusskisser som nog är för mörka för barn och ändå inte riktigt skräck heller. Bara mer allvarliga, djupgående. Men är det nån idé?
Säljer det?
Läses det?
Nån som vet?

Du kanske också vill läsa:

Dark på Netflix

Finn en katt

2 kommentarer

  • Hanna Axelsson
    4 juni, 2017 at 10:17

    Med tanke på hur Game of Thrones, American Gods och andra TV-serier som är baserade på böcker skördar framgångar i världen just nu, och med tanke på att de tre Science Fiction-bokhandlarna i Sverige går hur bra som helst (och majoriteten av deras utbud är ju riktat till vuxna) så säger jag: kör! 🙂

  • Christin
    4 juni, 2017 at 21:36

    Hah, good point! Jag ska fundera på att köra … eller så safar jag och skriver YA, för unga vuxna, unga och vuxna 😉 med den målgruppen kan man mygla sig in i båda lägren, faktiskt ganska fantastiskt.

LEAVE A COMMENT

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har Christin släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Christin är bostatt i Göteborg med sin familj och arbetar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow

Instagram

#louisehallin
Instagram
www.christinljungqvist.se
(länk i bio)
Instagram
#10yearchallenge
Instagram

Kategori