Blog updates

Latest news & updates
Skrivande

Fantasy för vuxna

25 maj, 2017

… alltså, hur smalt är det? Jag vill gärna skriva lite mer seriös fantasy framöver, jag har massor av manusskisser som nog är för mörka för barn och ändå inte riktigt skräck heller. Bara mer allvarliga, djupgående. Men är det nån idé?
Säljer det?
Läses det?
Nån som vet?

Följ och gilla:

2 comments

  1. Med tanke på hur Game of Thrones, American Gods och andra TV-serier som är baserade på böcker skördar framgångar i världen just nu, och med tanke på att de tre Science Fiction-bokhandlarna i Sverige går hur bra som helst (och majoriteten av deras utbud är ju riktat till vuxna) så säger jag: kör! 🙂

  2. Hah, good point! Jag ska fundera på att köra … eller så safar jag och skriver YA, för unga vuxna, unga och vuxna 😉 med den målgruppen kan man mygla sig in i båda lägren, faktiskt ganska fantastiskt.

Write a Comment