Blog updates

Latest news & updates
Litteraturevenemang

Swecon – mitt program

14 maj, 2017
➤  27 maj (lördag) kl. 13:00-13:45 (45 min.), Mallasalen, Stadsbiblioteket – Att skriva SF och fantasy för barn och unga
➤  27 maj (lördag) kl. 17:00-17:45 (45 min.), Gillesalen, Hotell Clarion Gillet – Environmentalism in speculative fiction
➤  28 maj (söndag) kl. 10:00-10:45, Akademien, Hotell Clarion Gillet – Steampunk och alternativhistoria

Vad Swecon är? Det här har jag lånat in från kongressens hemsida:


Kontur är den nationella sf- och fantasykongressen 2017 (dvs. årets Swecon). Vi kommer att ha ett program som täcker in science fiction och fantasy i alla dess former, med en betoning på litteratur. Vänta er en helg fylld med författarintervjuer, workshops, paneldiskussioner, föredrag och roliga intressanta människor!

Kongressen äger rum 26-28 maj 2017 på Clarion Hotel Gillet i Uppsala. Hoppas att vi ses där!


Kontur / Swecon 2017
Följ och gilla:

2 comments

  1. Men åh vad roligt!! Har bara tid att gå på lördagen, men markerade båda programpunkterna i mitt egna schema redan innan jag visste att du skulle vara med. Nu ser jag ju fram emot det dubbelt så mycket!

  2. Kul!! Då ses vi ju där 😉

Write a Comment