⧫ OM MIG

Jag heter Christin Ljungqvist. Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta. Boken följdes av Fågelbarn 2013 och Rävsång 2014 , samtliga utgivna på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget.

2015 var jag mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare. En del av motiveringen löd en strålande crossover-författare som har gjort Göteborg till en lite mer magisk plats. Innan dess fick jag två stipendier ur Sveriges Författarfond. Dessa tre stipendier gjorde det möjligt för mig att ägna slutet av 2014 och nästan hela 2015 åt skrivandet. Det var då som Vita Tigern blev till. Boken släpps 22 mars på samma förlag och är den första av tre i en för mig ny genre: gaspunk.


 
2014 jobbade jag som skrivkurslärare på Skrivarakademin, Folkuniversitetet, i Göteborg. Samma år skrev jag årets pepp för regionen inför NaNoWriMo. För mer information om var jag medverkat, kika i ARKIV. Och mer information om mig kan ni läsa på min wiki-sida.

Numer jobbar jag på webbyrå som administratör/copywriter, för tillfället mammaledig med Rut, och bor med min familj i Majorna, Göteborg.

Pressbilder 2017, fotograf Ola Kjelye: