Skrivande

Det är såhär jag vill tänka

Jag är ung nu och har tiden, jag har inga barn, inga förpliktelser, inga lån (utöver CSN-lån). Det är nu jag kan skriva, nu jag kan satsa på min dröm, för om jag släpper den kommer den flyta ifrån mig för sådan är tiden, som en jättelik ocean, och beroende på vilka strömmar som rör sig uppenbarar sig chanser för oss.

Det måste gå att kombinera. Jag får ta en paus om jag behöver, se till att hitta ett brödjobb jag kan få fast tjänst på, så tar jag det därifrån när det gäller bröllop, husbygge och så vidare.
Tack till Monica, som fick mig att tänka till.

Nu ska jag cykla till bibblan i det underbara vädret. Det är FANTASTISKT!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *