Gilla Böcker


… in i leken. Eller ja, det är väl mitt
livs största allvar, så in i allvaret ska det vara.Hej
Christin!

Tack
för ditt mejl, och för ditt manus!
Ämnet för ditt manus
intresserar mig mycket – jag har länge tyckt att det är för lite spöken i den
moderna litteraturen … Efter att ha kommit en bit in i ditt manus tycker jag
om det, men upplever det inte riktigt som färdigt.
Hur
har det gått med det andra förlaget? Om du inte bestämt något med dem så skulle
jag vilja läsa klart ditt manus och låta min kompanjon läsa det. Vet inte säkert
om det kommer att leda till något, men det är inte alls omöjligt. Om du redan
skrivit kontrakt på annat håll så kan jag bara gratulera!

Trevlig
helg!Med vänlig hälsning
XXX

När blir ett manus färdigt?
Min känsla för Död mans grepp är stark och
samtidigt vet jag med mig att ett manus aldrig, aldrig kan bli färdigt. Men det
kan bli så bra som det har potential för, och mitt manus är inte bra som det har
potential för, det kan bli bättre, it always can. Så jag svarade längre än
såhär kommer jag inte med det på egen hand. Är ni däremot villiga att komma med
ändringsförslag och idéer så är jag villig att jobba, det har jag inga problem
med! Min känsla för manuset är stark och jag vill att det ska bli så bra som det
bara kan bli.

Jag är inte omöjlig jag heller. Jag vill.
Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Allting

En nästantegelsten!

1 kommentar

  • Lovable
    20 maj, 2012 at 16:12

    Du listiga lilla människa! Smart, smart svarat! 🙂

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow