Förlag,  Skrivande

Att bli hållen på halster…

… är inte roligt, men jag vill säga att det händer grejer nu, att det rör på sig och att jag så snart det blivit mer definitivt ska berätta allting från början. Tänkte bara dela känslan av att vänta med fler. Nu väntar vi tillsammans, okej? The more the merrier.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

  • Nanna Bylund

    Läser runt lite här igen. Pausar lite. Så kul att läsa om din väg till utgivning! Jag håller på att skriva om ett manus som två förlag sedan vill läsa igen. Tänkte vara klar i morgon men … hjälp. Blir jag verkligen det. Läskigt!

  • Christin

    Så spännande, Nanna! Klart du blir färdig! Du ska väl skriva massor av böcker? Som bara väntar … så har alling ett slut, och en början, och ett slut, och en början … lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *