Förlag,  Skrivande

Piggiluren!

Så pigg man blir av att jobba! Har kallsvettats en del idag, nog lite feber kvar, men vad fan, här är jag nu, fem timmar senare, och piggiluren! Gäller att ligga i medan fanan är uppe; nu ska jag äta lunch och sedan skriva lite, eller tvärtom. Ja. Det blir nog tvärtom.
Börjar sjunka in nu att jag har ett svävande möte i slutet av september, mitt i självaste Bokmässan, som gör att jag för första gången känner mig delaktig i detta stora. Behöver ju inte betyda någonting mer än vad det är; ett möte. Inget avtal eller så. Men ändå! Att ett förlag vill träffas, ATT de vill ”prata igenom allt”, bara det gläder mig. Varje steg framåt är ju en lärdom. Jag tänker suga i mig alla ord de säger, jag tänker njuta av varje ögonblick, ödmjuk och nyfiken, det är jag det!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *