Böcker

Så kom regnet

Jag älskar detta slags väder, de väldiga molnen som tornar upp sig, de plötsliga skurarna, känslan av förändring och fläkt, så tittar skarpblå himmel fram och solen lyser. Sedan mullrar åskan och nya moln kommer, svullna och tunga klättrar de över landet. Jag känner mig förnyad och ren, jag känner mig helad. När regnet kommer kan jag tänka klart igen. 
Jag läser Tana Frenchs Brottsplats: Faithful Place och jag ÄLSKAR. Kanske är det feberyrsel eller bara sanningen att detta är en bok som lyser, snart är den utläst, på bara några dagar, smack sa det.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *