Dag 3


Var med mig och räkna ner! Nu är det

3 dagar

kvar till Bokmässan och förlagsmötet, och såhär är det med:

 1. humöret: på topp denna dag! Tror det är poweryogan som gör’t!
 2. sömnen: bara bra, tack.
 3. maten: igår vart det thaimat, idag blire lax!
 4. motionen: på topp!
 5. skrivet: jag har lust, men inte tid.
 6. tankarna: fram och tillbaka. Jag är en liten velkärring.
Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

5 kommentarer

 • denise
  21 september, 2011 at 16:36

  Var inne en sväng på ditt jobb idag efter tandläkarbesök, men inte såg jag till dig inte!
  Tur att vi ses snart ändå 🙂

 • Christin
  21 september, 2011 at 18:01

  Men attans! Mina dagar är lite hejkonbacon 🙂 börjar vanligtvis kl. 10, så lunchavlöser jag på vår andra butik vid 12-14. Sedan tillbaka till första butiken, så slutar jag vid 16 cirka.

 • Christin
  21 september, 2011 at 18:01

  Gick det bra hos tandläkaren??

 • Christin
  21 september, 2011 at 18:01

  Och ja, det ska bli himlars skoj att ses 🙂

 • denise
  21 september, 2011 at 18:41

  ja, då hade du slutat när jag kikade in. Tänkte nog att risken fanns, men hade en stund över innan pendeln gick (hade lämnat bilen på jobbet i Ytterby) så jag chansade 🙂

  Det gick bra, dom var i samma skick som när jag var där sist, så nu dröjer det 1 1/2 år innan det är dags igen 🙂

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Ny lag

24 januari, 2019

Skärmförbudet

28 februari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow