Dagen jag glömde


Jag skulle börjat redan igår! Med detta… så vi låtsas att det är måndag och att jag skriver:

Var med mig och räkna ner! Nu är det

5 dagar

kvar till Bokmässan och förlagsmötet, och såhär är det med:

  1. humöret: igår var jag skapligt irriterad, som ni märkte…
  2. sömnen: … för att jag inte fick sova…
  3. maten: … men jag äter ordentligt, det gör jag.
  4. motionen: Jag tränade morgonyoga igår, gott!
  5. skrivet: nja.
  6. tankarna: jag tänker förvånansvärt lite på förlagsmötet och Bokmässan. Tur är nog det.
  7. känslorna: varit låg det senaste. Behöver, i sanningens namn, SEMESTER. Sol. Bad. Sand. Någon annan som lagar min mat och bäddar min säng. En hög goda böcker. NU.
Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Spöktimmen

17 mars, 2019

Mitt barn – min musa

23 september, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow