Bokmässan i Göteborg,  Förlag

Dagen jag glömde

Jag skulle börjat redan igår! Med detta… så vi låtsas att det är måndag och att jag skriver:

Var med mig och räkna ner! Nu är det

5 dagar

kvar till Bokmässan och förlagsmötet, och såhär är det med:

  1. humöret: igår var jag skapligt irriterad, som ni märkte…
  2. sömnen: … för att jag inte fick sova…
  3. maten: … men jag äter ordentligt, det gör jag.
  4. motionen: Jag tränade morgonyoga igår, gott!
  5. skrivet: nja.
  6. tankarna: jag tänker förvånansvärt lite på förlagsmötet och Bokmässan. Tur är nog det.
  7. känslorna: varit låg det senaste. Behöver, i sanningens namn, SEMESTER. Sol. Bad. Sand. Någon annan som lagar min mat och bäddar min säng. En hög goda böcker. NU.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *