Bokmässan i Göteborg

Inför i morgon

  1. snygga, litterära skor
  2. höstiga tajts en helt ny outfit
  3. frisörbesök
  4. Moleskine och penna
  5. pitch
Check!

Check!

Check!

Check!
Pitchen är inte lika utförlig som den jag kämpade med inför Kulturnatta förra året. Den är i mitt huvud och i mitt hjärta, jag bär berättelsen med mig och jag tror mig veta varför den förtjänar att bli böcker. Vi får hoppas att det räcker så. Vet verkligen inte vad jag har att förvänta i morgon. Det kanske bara blir ett hej, som sagt.

Nu ska jag spela lite datorspel, sedan köpa en gottepåse och se någon film med Kristoffer. God fredag.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *