Böcker

Jonathan Strange & Mr Norrell?

Funderar på att läsa Jonathan Strange & Mr Norrell, borde jag det? Jag är sjukt sugen och samtidigt rädd för de där fruktade fotnoterna.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

5 kommentarer

 • denise

  Jag har den här hemma så du kan få låna den om du vill. Kan dock inte för mitt liv minnas vad jag tyckte om den.. Blir lätt så när man läser MÅNGA böcker antar jag.

 • Christin

  Jaa, det var längesedan nu 🙂 ser verkligen fram emot the parteyyy! Varit mycket det senaste, och jag insåg precis att det är en vecka kvar till Bokmässan och mitt möte med förlaget. Gissa om det brann till i magen… hur mår du?

 • Denise

  Ja, nu är det inte långt kvar 🙂
  Jo det är bra, ont, ont om pengar som vanligt och en bil som brakat ihop ( ingen bra kombo), men annars fint! Har äntligen fått börja jobba mycket igen så problem ett löser sig snart 🙂
  är nog fortfarande alldeles avslappnad och lugn efter semestern tror jag, inte mycket kan rubba mitt humör just nu, skööönt!
  Hur mår du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *