Förlag

Mitt livs hittills svåraste beslut

Hur mycket ska man skriva på en blogg, egentligen? Jag väljer att inte nämna några namn här och nu, så hoppas jag att ni som ändå råkat läsa vissa förlagsnamn har glömt dem…

… för det är nämligen så att ett förlag har tackat ja och vill ge ut min bok. Samtalet kom idag.

Det är också så att de förmodligen inte är ensamma om detta; ännu ett förlag är intresserat. Två förlag, ett manus, och så jag, en ekvation smått förvriden, vansinnig, underbar, verklighetsfrämmande, händer detta verkligen?
Jag har några dagar på mig att fatta mitt livs hittills svåraste beslut; förlag ett, eller förlag två?
Fattar ni?! Jag ska VÄLJA. JAG.
Herre Gud…

Gissa om skumpan ligger på kylning. Jag behöver en bläcka.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

19 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *