Skrivande

Skrivdag

Idag är en skrivdag, typiskt att jag jobbar, det känns så snart jag vaknar, den där kittlingen, energin som är klar och drivande, som måste användas direkt, och lusten till att skriva blir enorm.
Jag gjorde en stor genomläsning av Vildhundarnas skog i helgen, vilken ryslig bok jag skrivit, blev illa berörd! Märker att Hannas kapitel därför blir än mer viktiga, de tar tillbaka och omhuldar, allting kommer bli bra, hon ser till det. Ska försöka plita ner när jag kommer hem ikväll. Men så ska jag handla present, sedan ska vi iväg och storhandla, tiden går. Ni vet, det där vanliga som kallas livet och alltid händer.

Hoppas ni får en god start på veckan, och en bra dag!

Kram kram!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *