Läsare

This one goes out…

… to the ones I love.

Jag vill säga tack till alla er som läser här, som lämnar superfina kommentarer och stöttar mig nu. Jag vet att jag varit omåttligt sur i mina inlägg bara för ett litet tag sedan, det har varit mycket, här och privat, men jag ber om ursäkt för det. Jag är så glad att ni finns, att ni läser, kommer med så rara saker att säga, det knyter sig i halsen på mig och är precis vad jag behöver. Jag förundras över vilken grej det här har blivit, denna att vilja skriva och publiceras, vi är ett helt gäng med författardrömmar och bloggar, och vi hittar varandra här över, vi hjälper varandra och stöttar, finns med varandra i varje viktigt steg. Mina goda läsare – denna är till er.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *