Skrivande

Hungerspel

… som jag bara slukade under ungefär ett dygn. Perfekt förkylningsbok, eller vadsomhelstbok, för vilken BOK, och jag måste se till att få tag i fortsättningen NU. Jag känner mig besatt.

Host och nys!

/Katching

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

  • Unga böcker

    Härligt att jag inte är ensam om att upptäcka tjusningen med Hungerspelen så här evigheter efter "alla andra"! Har precis börjat på sista boken och älskar fortfarande. 🙂
    /Sofia

  • Christin

    Haha, jag vet, jag är också sådan 🙂 brukar få upp ångan när de flesta redan säger "next!". Tror det har att göra med min envishet, att jag liksom vill upptäcka saker och ting SJÄLV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *