Skrivande

En till läsarfråga!

Du får gärna berätt amer om din skrivprocess och dina skrivrutiner, kanske finns det några goda vanor som man kan anamma? Själv har jag just nu lite svårt att komma igång.

En läsarförfrågan! Och Janina, jag har redan sammanfattat mitt skrivande i olika inlägg, här nedanför kommer de i en finfin punktlista! Hur jag tänker kring och gör med:

Jag planerar även att skriva ett inlägg om dialoger, och ett om dramatiska kurvor, märk väl att detta är mina personliga åsikter och lärdomar, att det ju knappt finns mallar för hur man ska och inte ska göra, så plocka till er av det som hjälper och strunta i resten!

Hoppas ni har en riktigt god helg! Det har jag 🙂

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *