Författarskap

MARIAN!!!

MARIAN KEYES ÄR TILLBAKA!

Åh. Jag har saknat henne. Äntligen.

Hon har bakat sig igenom sin depression. Hennes bakbok kommer i mars.
Hennes nya roman kommer, tydligen, i höst. Så varm och god jag känner mig
i bröstet. Jag var faktiskt orolig, på riktigt, för att hon skulle försvinna.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • denise

    Hoppas att hon går tillbaka lite med nya boken, tyckte inte alls lika mycket om de två sista som resten…

  • Christin

    Jag får en känsla av att hon hittat tillbaka till "det". Sitt zsa zsa zsu, så att säga 🙂 nej, hennes absolut senaste, Bright Star, har jag inte ens läst. Den har inte lockat mig det minsta. Tyvärr. Jag gillar hennes böcker annars. Tycker hon har riktigt skön humor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *