Fågelbarn

Alone in the City

Idag är jag hemma och vajar, Vård av Jaget. Alldeles ensam i en snötäckt stad. Det fräser från bilarnas däck när de passerar ibland och spårvagnarna liksom ylar, som om de är djur av metall, annars är här tyst. Och jag älskar den känslan. Jag liksom lämnar kroppen lite, svävar strax ovanför. Lättar lite, lite närmare taken där fåglarna sitter. Fågelstad. Mhm… det är också namnet på min bok två. I vart fall arbetstitel. Får se om det håller i längden. The City of Birds…
Jag har ju inte läst Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren än (fy på mig!) men blir ändå sjukt sugen på att måla lite fan art! Se nedan:

Får väl se till att läsa den då, helt enkelt. Har ju ända tills min bästa väns födelsedag på mig :)

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *