Förlag,  Kaninhjärta

Det man gjort sig förtjänt av

”… jag gillar Kaninhjärta massor, massor hittills!

Undrar lite hur långt utlåtande/blurb du vill ha. Tre ord eller trettio? 😉
Finns ju hur mycket som helst att säga om denna pärla.”


Den än så länge hemliga blurbaren för Kaninhjärta. Ni är med på vad en blurb är nu, hoppas jag? Jag är så jädrans glad att jag inte riktigt vet om jag vågar vara glad, liksom, om jag vågar ”ta ut någonting i förskott” och riskera att drabbas av hybris och börja babbla vitt och brett om hur bra min bok faktiskt är, och sedan gillar i princip ingen den (!). Samtidigt tycker Ada att jag gjort mig förtjänt av lite beröm, att jag ska njuta. Så jag ska väl det.

Jag vet, jag är mer nojig nu än jag någonsin var…
Men jag är glad! Med modifikation! YEY!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *