Kaninhjärta

Klippt och klar!

Detta är jag idag! Minus lite lockar. Det regnade och blåste på mig när jag gick hem.
Vill ni se ut som mig bokar ni tid här. Malin äger stället och är superduperduktig och innerligt vänlig. Hon lyssnar dessutom och gör som man säger, vilket gör åtminstone mig väldigt lycklig.
Nu måste jag läsa sista biten innan kl. 14! Aaaah!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *