Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Lovable

    Du måste vara stolt som en örn! Jag ser verkligen fram emot att läsa Kaninhjärta. Förbaskat bra namn också! Men det känns som att jag redan sagt hundrafemtio gånger… :-)Hurra för dig! Kram!

  • Christin

    Haha 🙂 och ändå blir jag lika glad varje gång! Tror jag nämnt det tidigare, men jag hade inte en tanke på att få läsare när jag skrev. Jag skrev för min egen skull. Och nu när jag får förstå att människor faktiskt vill läsa kittlar det i hela kroppen 🙂 får hoppas den håller måttet också… haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *