Fågelbarn

Hör upp!

Inför nästa bok behöver jag göra lite brevbärar-research. Så jobbar någon av er som brevbärare, eller känner någon som gör, kan ni inte kontakta mig då på info at christinljungqvist.se? Mina frågor är ganska enkla och handlar mest om hur schemaläggningen ser ut, hur dagarna börjar och slutar, och kanske en anekdot eller två. Jag har själv extrajobbat som brevbärare och vet i regel hur det går till men jag behöver absolut mer kött på benen!
Tack på förhand.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *