Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

  • Lotta

    Tusen grattis till dig!! <3 Jag är så avundsjuk (på ett positivt sätt) ;). Du är toppenbra som har lyckats uppfylla din dröm!

  • Christin

    Nejmen? 🙂 det är så intressant, det där, för när jag skrev var jag inte ett dugg skrämd av spökena. Möjligen när Wilma är med, särskilt en gång, kanske två, men annars inte. Nu inser jag att många som läst uppfattar boken annorlunda, och mer skrämmande än jag haft som intention. Enligt mig är spöken inte farliga, liksom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *