Nu har jag varit en tur ute i Vallda och hälsat på mor och far. Far var mest nere i hamnen och grejade och filurade med båten som snart ska i, och mor traskade runt i myskläder, och ibland i blåställ, så vi kunde gå ut och påta i trädgården och prata och prata och prata (och tjuvlyssna på grannarna, som visst hade grillkväll).

Och jag har samlat mig, denna dag efter dagen efter, och jag vill säga tack till er alla.

Tack till gänget från Akademibokhandeln (bland annat Emma), för era åsikter kring boken och det goda samtalet, det var fantastiskt att få träffa er!!!

Tack till alla fina bokbloggare som kom och gjorde mig alldeles varm om hjärtat (och yr av fina ord); Bibliotekskatten, Pocketlover, … och dagarna går, Marias bokliv. Missar jag någon nu? Jag nallar lite bilder från er också, tack, eller förlåt! 🙂

Tack till Christine med E för din hjälp med Kaninhjärta, och ditt engagemang, och din glöd, jag är så tacksam och liksom uppfylld av allt fint du sa om min bok!!

Tack till Jessica Schiefauer för att du kom och gjorde mig smått starstrucked! Haha …

Tack till vänner och familj för all er kärlek, jag svämmar över!

Och, ett STORT TACK till Ada Wester och Anna Danielsson Levin för att ni gav mig chansen, och det när jag mest av allt behövde den. Det här betyder så mycket, innebär så mycket, för mig och för dem jag har nära. Genom allt det mörka som varit det senaste har detta blivit ett ljus, och jag hämtar kraft ur det, och i fredags när ni sa så fina saker om boken och om mig, kunde inte bara jag utan även mina nära hämta kraft och känna sig delaktiga, och det var det finaste, jag känner mig så tacksam!
Jag är stolt över att få tillhöra er författarkrets. Gilla Böcker står för det genuina, era hjärtan syns i allt ni gör, och det tror jag människor känner.
Stor kram, och massor av kärlek,

ChristinDet var här vi var!
Och såhär såg jag ut, med samma, lite luddiga, leende hela kvällen.Det vill säga, då jag inte koncentrerade mig.Fina bokbloggare!Ada och Anna höll ett jättefint tal som gjorde alla lite tårögda.
Och jag fick en jättefin blomma, och massa kramar!

 


Jag signerade böcker på löpande band.Sen var det jag, vännerna och förlaget kvar den sista stunden. Mysigt.… och som det pratades, och skrattades.