Kaninhjärta,  Läsare

Dan före dopparedan

… och jag är så glad för att kunna säga, att jag vet hur jag ska gå klädd, och skodd. Två oerhört viktiga saker. Oerhört, oerhört viktiga.

Jag börjar också bli nervös, liksom fundersam. Tänk om, hur, när, vem? Och vad har jag gett mig in på? Jag vet, det kommer bli jättetrevligt, det här är typiskt mig inför alla fester jag håller i, kanske ett litet kontrollfreak inom mig. Men jag oroar mig alltid för att mina gäster inte ska ha roligt. Så se till att ha roligt nu, allihop, ja?

Tänkte se om förkylningen släppt greppet om hjärnan idag, och pröva att skriva lite. Är redan uppe i cirka 80 sidor av bok två, blev lite förvånad när jag såg det igår. Hoppsan? Och jag har en fin känsla, en god, och mer än så vågar jag inte säga. Man vill ju inte tappa sin zsa zsa zsu.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

 • Edgrenskan

  Det kommer att gå strålande!
  Jag ser fram emot att läsa din bok.
  Själv så är det fullt upp med bok nr. 2 – en annorlunda barnbilderbok med superfina illustrationer.

 • cyndi

  Ha en underbar boksläppfestkväll nu. Smäll lite med klackarna i golvet och njut av uppmärksamheten 🙂
  Kvällen är ju liksom din.
  Din.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *