Kaninhjärta

Feberkrampf

Trots feberkrampf släpade jag hem den här lilla lådan (okej, Kristoffer tog på sig en morsk min och skjutsade ner mig på hörnet, men ändå). Konstigt, tycker jag, att se boken i så många exemplar. Väldigt, väldigt många. För mig finns det liksom bara en.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *