Intervjuer & recensioner,  Kaninhjärta

Hände det där?

Eller drömde jag allt?

Nu, efter lång förkylning, släppfest, finrecensioner och massa värmande gratulationer från er ska jag tillbaka till brödjobbet, och dyka rakt in i en inventering. Med all den här energin lär det på ordning på torpet. Jag är laddad!

Det viskas om en recension i SvD idag. Jag återkommer med länk om ni inte hinner hitta den själva innan jag blir hemma ikväll.

Kram!

C


Sjuk, och skrivklädd i den tidstypiska kulturkoftan (den räcker till knäna med knäppning fram).

Uppdatering: här kan man läsa recensionen i SvD.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

  • Lovable

    Hej Christin, satt och läste om dina framgångar på Iphonen från ett land långt borta inatt. Ett stort grattis till den fina recensionen, boksläppsfesten, försäljning som tagit fart och alla denna bokglädjeyra! Stora kramar Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *