Kaninhjärta är här


Jag har blivit med bok. Och som alltid har jag svårt att förstå, när saker och ting väl händer, svårt att känna det, svårt att koppla (och det blir knappast bättre av feber …). Så jag sitter med boken i min hand och säger till mig själv “jag har skrivit en bok, jag håller i den nu”, och hoppas att det förr eller senare sjunker in.

Jag måste öva på mindfulness. Och att känna glädje i stunderna.

Här är jag, här är min bok. Jag har gjort det; nu är jag författare.

Framsida!

Förstasida, som överraskade mig! Det var min idé att sätta kaninen som logga,
men att den smugit sig in i boken gillar jag verkligen!

Baksida!

Och dedikationen. Syns sådär. Det står “Till Kristoffer, för evigt i mitt hjärta”.
Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

5 kommentarer

 • Janina
  3 april, 2012 at 17:57

  Grattis! Fantastiskt. Jag blev helt pirrig idag när jag läste pressmeddelandet, jag tycker att det är andlöst spännande. Fantastiskt fina omdömen du fick på "blurbarna"!

  Och jag väntar på ett recensionsex av "Kaninhjärta" på posten. Det utlovades att det ska komma denna vecka. Ska bli så himla kul och spännande att äntligen få läsa.

 • Christin
  3 april, 2012 at 18:05

  Tack! 🙂 det börjar kännas fantastiskt, så smått.

  Just ja, böckerna skulle skickas redan den här veckan till olika personer. Jag önskar dig en trevlig läsning!!

 • Janina
  3 april, 2012 at 18:06

  Jag är tokladdad!

 • Lovable
  3 april, 2012 at 19:20

  Ja, nu ÄR du verkligen författare Christin! Åh, vad fin boken blev! Love the rabbit 😉 Måste kännas helt underbart! Stor kram till dig!

 • Nanna Bylund
  3 april, 2012 at 21:00

  Grattis! Härlig känsla förstår jag! Krya på dig!

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Mitt 2018

30 december, 2018

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow