Kaninhjärta,  Skrivande

Note to self:

SLUTA GOOGLA DIG SJÄLV.

Okej. Där satt den. Jag måste sluta, det blir bara värre, liksom mer och mer att läsa, och då menar jag inte om mig själv utan om Kaninhjärta. Små kommentarer här och där av människor som fått förhandsläsa och inte verkar gilla alls, och sedan små kommentarer här och där av människor som verkar gilla, absolut, och det har ju ett sådant konstigt viktsystem, beröm och kritik, för en liten ärta till kritiker kan väga lika mycket som tre berömmare inuti oss, och särskilt inuti konstnärer (vi är ju så fragila), och därav är det egentligen kört. Så jag måste sluta googla mig själv. Jag gör mig illa.

Och då blir det ingen uppföljare.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *