Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • MalinC

    Hoppas den här fantastiska låten kan bidra med massor av inspiration till din nästa bok. Jag läste de fina rescensionerna i GP idag. Så sugen på att få läsa Kaninhjärta!

  • Christin

    Det är just precis vad den gör, Malin. Den här låten fångar känslan i bok två PERFEKT. Jag har rentav drömt om boken inatt, och det har jag aldrig gjort förut, den innehåller många starka Valldakänslor för mig, och däri ligger min zsa zsa zsu; i barndomen!

    Visst var recensionen en riktig kick-ass?? 🙂 jag är SÅ GLAD!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *