Kaninhjärta

Tack, Clara!

Det här inlägget behövde jag läsa.

För så tänker jag, och så känner jag, just nu inför min bok (”den är fin, men tänk om ingen gillar den?” eller ”jag måste stressa vidare med bok två för innan två böcker har man inte grundat ett författarskap utan man kan lika gärna bli en one hit wonder” osv.), jag måste tillåta mig själv att landa i detta nu. Att skärpa mig, och tänka rätt, och bara vara glad.

Fokusera på releasefesten.

Krama den lilla, lite suddigt sådär.Den sticker upp under tröjan, man ser den knappt.

Läsa högt ur den (särskilt det stycke jag planerar att högläsa på festen).

Prova klänningen jag ska ha.

Så. Svårare än så är det inte. Nu gör jag det. God dag på er, allihop!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *