Tack, Clara!


Det här inlägget behövde jag läsa.

För så tänker jag, och så känner jag, just nu inför min bok (“den är fin, men tänk om ingen gillar den?” eller “jag måste stressa vidare med bok två för innan två böcker har man inte grundat ett författarskap utan man kan lika gärna bli en one hit wonder” osv.), jag måste tillåta mig själv att landa i detta nu. Att skärpa mig, och tänka rätt, och bara vara glad.

Fokusera på releasefesten.

Krama den lilla, lite suddigt sådär.Den sticker upp under tröjan, man ser den knappt.

Läsa högt ur den (särskilt det stycke jag planerar att högläsa på festen).

Prova klänningen jag ska ha.

Så. Svårare än så är det inte. Nu gör jag det. God dag på er, allihop!

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow